Smidigt med trådlösa lurar

Många av oss använder ju gärna våra mobiler för att kunna lyssna på musik. Då är det rätt bra att välja rätt sorts hörlurar. Det finns ju en massa varianter, både med sladd, trådlösa, in ear, on ear och så vidare. Själv föredrar jag att använda mig av så kallade trådlösa in-ear hörlurar. Dels är det skönt att slippa ha en sladd som bara trasslar, dels föredrar jag att kunna stoppa in dem i örat så att säga. Om du är ute efter att köpa sådana lurar, så jämför gärna olika modeller av dem på Fitnessfrank.

Välja rätt sorts hörlurar

Det finns som sagt flera varianter av hörlurar att välja på. Det brukar delas in i on ear, in ear och around ear. När det gäller on ear, så är det lurar som ligger på ytterörat men inte täcker den helt. Den är alltså mindre än vad en around ear är som då täcker hela örat.

När det gäller in ear, så påminner de om öronproppar. Oftast är det den varianten som följer med telefonen som man köper. Sedan kan dessa variera med, genom att ha gummiproppar på sig, eller bara vara i hård plast. De kan vara med sladd eller vara trådlösa.

För att du ska välja rätt sorts hörlurar, fundera på var du använder dem mest och vad du tycker är bekvämast. Det finns ju fördelar och nackdelar med alla varianter. Ett tips är att kolla in Youtube för att söka efter produktrecensioner.

19 Mar 2022